Ny match klar för UFC Liverpool – Tre år efter att den först bokades

✅Nu möts Frankrike och Brasilien i Liverpool ✅Bägge kommer från två raka segrar

Fransmannen Nordine Taleb (14-4) och brassen Claudio Silva (11-1) har nu återigen bokats för match – Då de ursprungligen skulle ha mötts på UFC 186 i april 2015. Det var den holländska MMA-sidan MMA DNA som rapporterade nyheten, den har inte officiellt bekräftats av UFC. Silva tvingades då dra sig ur deras första möte på grund av en fotskada och ersattes av Chris Clements, som Taleb besegrade via domslut.

Taleb utmärkte sig för många under The Ultimate Fighter: Nations, där han blev utslagen ur turneringen av australiensaren Tyler Manawaroa. Sedan dess har han börjat tävla i UFC där han har ett matchfacit på (6-2), med segrar över bland andra Li Jingliang och Erick Silva. Fransmannen kommer från två raka segrar i nuläget, senast en knockoutvinst över Danny Roberts.

Silva har endast hunnit med två matcher i UFC på grund av fotskadan han drog p sig år 2015 – Då han bröt sin fot i träning och har tvingats rehabilitera den. Hittills i UFC har han hunnit med segrar över engelsmännen Brad Scott och Leon Edwards, han har dessutom sammanlagt elva raka segrar och har inte förlorat på tio år.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 130

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...