Nya uppgifter om Conor McGregor-skandalen – offret “djupt chockad”

✔ McGregor står anklagad för "försök till sexuellt övergrepp" ✔ Offret är en gift kvinna

UFC-stjärnan Conor McGregor står anklagad för bland annat försök till sexuellt övergrepp och nu kommer ytterligare uppgifter om händelsen som fick “The Notorious” gripen i helgen. 

McGregor, som befinner sig på lyxön Korsika utanför Frankrike, ska ha blottat sig för en gift kvinna och lämnat henne “djupt chockad.” Det var TV-stationen France 3 Corse som fick chansen att prata med en vän till offret.

 – Enligt ett vittne som pratade med målsägare under samma kväll, och som vi fick möjlighet att förhöra, så ska McGregor enligt utsago ha blottat sina privata delar till den unga kvinnan utan hennes tillåtelse, när hon var på väg till barens toalett, löd rapporten från France 3 Corse (via Yahoo! Sport).

– Källan hävdar att den påstådda händelsen ska ha lämnat kvinnan “djupt chockad under sin semester på Calvi med sin fästman.”


Relaterat


Conor McGregor om anklagelserna: “Kränkande”

Anklagelserna ledde till att McGregor blev gripen och sedermera frisläppt efter att ha blivit förhörd. Han står inte åtalad men riskeras att tas in på nya förhör då utredningen fortlöper.

Man håller bland annat på att undersöka om händelsen blivit inspelad på platsens många övervakningskameror. McGregor har via hans representanter starkt förnekat alla anklagelserna och kallar dem för “kränkande.”

Det är inte första gången som den irländska superstjärnan hamnat i löpsedlarna av fel anledningar. 2018 attackerade han en buss full av UFC-stjärnor och året därpå slog han en äldre man på en bar, två händelser som fått honom avstängd från sporten och dömd för misshandel.

McGregor har inte tävlat sedan hans blixtsnabba TKO-vinst över Donald Cerrone den 18 januari. Han har sedan dess uppgivit att han pensionerat sig från sporten, något som dock delvis motbevisades nyligen.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara