Nya reglerna kan sätta stopp för UFC 268: Chandler vs Gaethje!

✔ Strikta vaccin-reglerna påverkar både fighters och publik! ✔ "Det är inte så att jag är emot vaccin..."

Michael Chandler oroar sig för om toppmatchen mot Justin Gaethje verkligen kommer att bli av under UFC 268.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bet365

Chandler och Gaethje har redan kommit överens om en efterlängtad lättviktsdrabbning under toppgalan den sjätte november. Även om det inte officiellt utannonserats så planerar UFC att hålla galan i Madison Square Garden i New York.

Den senaste tiden har dock staten New York infört strikta vaccinationskrav för bland annat underhållningsevenemang. Eftersom en UFC-gala faller inom den kategorin kommer det att skapa problem för lättviktsmatchen. Chandler är nämligen inte vaccinerad och planerar inte att vara det innan UFC 268 heller.

 — Jag såg precis att New York infört några rejäla krav på New York City, sade Chandler på Instagram Live. I grund och botten kräver dem att du är vaccinerad och uppvisar vaccinationsbevis för att kunna äta på restaurang inomhus, träna inomhus, inomhusföreställningar och underhållning. Självklart kommer en UFC-gala på Madison Square Garden att anses som inomhusunderhållning…

— Jag kommer inte att vaccinerad vid den tidpunkten. Jag vet inte hur många fighters som [planerar] att tävla den sjätte november i Madison Square Garden som kommer att vara vaccinerade.

New Yorks nya vaccinationskrav kommer att påbörjas den sextonde augusti. Det är inte bara fighters som kommer påverkas, utan även alla som vill se galan på plats kommer att behöva vara vaccinerade.


HETAST JUST NU


Michael Chandler vs Justin Gaethje kan behöva flyttas

Både Chandler och Gaethje förlorade sin senaste UFC-match via avslut. Chandler blev knockad av lättviktsmästaren Charles Oliveira i maj medan Gaethje blev avslutad via submission av Khabib Nurmagomedov i oktober 2020.

En vinst för Chandler eller Gaethje skulle säkra deras plats i toppen av divisionen och en eventuellt titelchans. Men Chandler säger att det ser mörkt ut ifall UFC håller galan i New York. Chandler vill inte ta vaccinet förrän det blivit godkänt av United States Food and Drug Administration (FDA). Det är dock en process som med allra största sannolikhet inte kommer att vara klar innan galan går av stapeln.

 — Det är inte så att jag är emot vaccin, förklarade Chandler. Det är inte så att jag inte tror på vaccinet nödvändigtvis. Jag kommer bara inte att ta vaccinet förrän det är 100% godkänt av FDA. Vi har haft hundratals av kliniska prövningar, precis som med de vaccin som min son har fått… [Vaccin mot] mässling och vattkoppor och alla andra vaccin har funnits i 100 år och är beprövade. Vi får se. Jag vet inte vad som kommer att hända.

— Mer än någonting så minskar det chanserna för UFC att få Madison Square Garden utsålt då de bara kan ha människor som är vaccinerade. Om jag ska vara ärlig så ifrågasätter jag om Madison Square Garden-galan faktiskt kommer att hända. UFC är dock briljanta och genier på att få till saker och sätta ihop matcher. Men som sagt, jag är inte emot vaccin. Jag tror att vaccin är effektiva, men jag tycker att det är upp till var och en om de vill ta vaccinet. Jag kommer inte att vara vaccinerad den sjätte november, så jag kommer inte att tävla eller underhålla på Madison Square Garden.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bet365

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Michael ChandlerSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...