Nyhet: Floyd Mayweather publicerar promofoto för matchen mot Conor McGregor

Det ser mer och mer ut som om det inte enbart är ett rykte. Den så omtalade boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor verkar mot alla odds att bli en verklighet senare i år. Mayweather publicerade nämligen för några timmar sedan ett promofoto för matchen på sitt Twitterkonto.

Det är visserligen inte världens snyggaste promofoto, men det är ändå ett foto som på många sätt bevisar att den där så omtalade boxningsmatchen mellan Floyd Mayweather Jr och UFC-mästaren i fjädervikt Conor McGregor inte längre är att betrakta som enbart ett rykte. Ett av de allra starkaste bevisen som talar för att matchen Mayweather vs McGregor de facto är i görningen är att den obesegrade boxaren själv har publicerat bilden på sitt eget Twitterkonto.

Finns det fortfarande någon som inte är övertygad om att den historiska boxningsmatchen kommer att gå av stapeln senare i år? Vem kommer att vinna matchen?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
BoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...