Obesegrade boxningstalangen Ryan Garcia vinner – via brutalt kroppsslag!

✔ Garcia åkte i backen i andra ronden: "Jag blev lite för uppspelt"

Den unga boxningstalangen Ryan Garcia fortsätter att skina!

Igår tog han hem sin tjugoförsta raka vinst då han avslutade OS-guldmedaljören Luke Campbell i sjunde ronden via kroppsslag. Vinsten satt dock långt inne för Garcia som åkte i backen redan i andra ronden.

Garcia visade dock varför han är en kraft att räkna med. Han fortsatte att pressa Campbell och tog kommandot efter att ha överlevt ronden.

 – Jag har aldrig blivit sänkt i mitt liv, sa Garcia efter matchen. Jag tror att jag blev lite för uppspelt, jag visste att jag var i kontroll och ville jaga ned honom. Istället för att träffa honom så träffade han mig…

– Jag var lite yr, jag tänker inte ljuga. Men det var inte så illa.Vad väntar Ryan Garcia?

“The Flash” Garcia tillhör Golden Boy Promotions som grundades av den flerfaldiga världsmästaren i boxning Oscar De La Hoya.

Golden Boy har arbetat hårt för att bygga upp Garcia som deras nästa superstjärna och det har gett resultat. Trots ett imponerande matchfacit och vinster så finns det ett stort antal boxare som inte åtnjuter samma popularitet som Garcia. I dagens läge är dock ens förmåga att marknadsföra sig minst lika viktigt som en talang i buren och ringen.

Efter helgens vinst kommer Garcias stjärnstatus att ytterligare växa. Campbell var ett svårt test för Garcia och det var många som trodde att han skulle misslyckas. Nu när han överbevisat sina kritiker så väntar ännu hårdare prövningar.

 – Jag tror att jag visade för många människor vem jag verkligen är, sa Garcia i sin segerintervju. De kallade mig en “social media fighter” och många saker.

– Kom ihåg, du är inte den som människor säger att du är. Du är den du väljer att vara. Jag valde att vara en mästare ikväll.

Ett av de hetaste namnen för Garcia att möta härnäst är Gervonta “Tank” Davis. Likt Campbell så finns det många experter och fans som säger att Garcia inte är redo. “The Flash” håller dock inte med och säger sig vara redo för utmaningen.

 – Jag är en man som håller sitt ord, sa Garcia. Vi kör “Tank,” vi kör!

– Och jag ser dig, Devin Haney. Jag gillar honom. Jag vill slåss mot honom med, men jag vill verkligen slåss mot Tank. Jag vet att folk är oroliga för den matchen, men jag är redo!

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara