Inside the Octagon: Dan Hardy analyserar Bisping vs. St-Pierre

Nu är det inte långt kvar tills UFC 217 kommer att ta vid och inför den stjärnspäckade galan kan du ta del av en grundlig analys av huvudmatchen.

I helgen kommer årets största UFC-gala att ta vid då hela tre titelmatcher kommer att äga rum i Madison Square Garden i New York. I kvällens huvudmatch kommer den före detta welterviktsmästaren Georges St-Pierre att göra sin efterlängtade retur till buren då han tar sig an den regerande mellanviktsmästaren Michael “The Count” Bisping.

Hela kortet är fyllt till bredden med fantastiska matcher och förväntningarna är skyhöga då både mellanvikts-, bantamvikts- och stråviktstiteln står på spel.

Inför huvudmatchen mellan Bisping och St-Pierre kan du ta del av en grundlig analys från en av UFCs bästa kommentatorer Dan Hardy. Tillsammans med John Gooden går de igenom vilka för- och nackdelar Bisping och St-Pierre har att arbeta med. Kör igång videon ovan och glöm inte att redan nu börja tagga inför årets bästa gala!

Relaterad läsning:

 

Vilken match ser du mest fram emot?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC 217

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...