Alistair Overeem
Alistair "The Reem" Overeem. Foto: Patrick Jenkinson/MMAnytt

Officiellt: Overeem klar för comeback – efter brutala KO-förlusten

✅Möter det #5-rankade stjärnskottet ✅En vinst kan komma att leda till en titelchans

Det står nu klart att den holländska superstjärnan Alistair Overeem är redo att återvända till buren efter den brutala KO-förlusten mot Francis Ngannou i början av december. “The Reem” fick sin vinstsvit på två raka bruten då han knockades i en av organisationens mest skrämmande avslut och därmed grusades hans planer att kämpa om titeln än en gång. Nu kommer MMA-veteranen Overeem att på nytt att ta sig an ett stjärnskott, denna gång i form av 27-åriga Curtis “Razor” Blaydes under UFC 225 den 9 juni.


Relaterat: Valentina Shevchenko vill ha titelmatch på UFC 225


Har endast förlorat mot Ngannou

Amerikanska Blaydes påbörjade sin UFC-karriär genom att matchas mot ovannämnda Ngannou i sin debut men matchen kom att stoppas av organisationens läkare mellan andra och tredje ronden efter att de fastslagit att han inte var i form att fortsätta.

Sedan dess har “Razor” Blaydes samlat på sig fem raka vinter även om en av dem ogiltigförklarats efter att han testat positivt för marijuana. I sin senaste match kom Blaydes att ta hem karriärens största vinst då han besegrade Mark Hunt via enhälligt domslut i Perth, Australien.

Blaydes tog tillfället i akt att utmana toppskiktet av divisionen under sin vinstintervju och nu står det klart att han får som han önskat.

Overeem är en av organisationens mest dekorerade fighters och har vunnit titlar i både DREAM och Strikeforce samt utmanat om tungviktsbältet i UFC. Både Overeem och Blaydes kommer ta ett steg mot en titelchans om de lyckas ta hem vinsten under UFC 225 den 9 juni.

Blaydes befinner sig nu på en #5-plats i tungviktsranking medan Overeem återfinns på #2.


Officiellt: Joseph Benavidez är tillbaka – Möter Pettis i sin comeback


 

Vem tror du tar hem vinsten?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Alistair OvereemSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...