Officiellt: Artem Lobov möter Michael Johnson på UFC Moncton

✅ "The Russian Hammer" får ny motståndare efter kaoset på UFC 229

Artem Lobov skulle ha mött Zubaira Tukhugov på kommande UFC Moncton – men Tukhugov plockades bort från fighten efter att ha attackerat Conor McGregor i samband med UFC 229.

Läs mer: Skandalscener efter supermatchen: Conor McGregor blir påhoppad i buren

MMAnytt kunde därefter rapportera att Lobov i stället ställs mot Michael Johnson i sin nästa match. Nu har UFC också gått ut med ett officiellt uttalande där man bekräftar uppgifterna.

Har 1-1 i fjädervikt

Den tidigare topplättviktaren Johnson gick nyligen ner till fjädervikt, och har hittills lyckat samla ihop ett record på 1-1 i den nya viktklassen. “The Menace” har för övrigt haft en tuff tid i organisationen på sistone, med bara två vinster på sina sju senaste matcher.

Läs mer: Michael Johnson om förlusterna: “Besegrar mig själv”

Lobov, å andra sidan, är en av få UFC-fighters med fler förluster än vinster (13-14-1, 1 NC). Han hoppas nu utjämna sitt negativa record genom en seger mot Johnson den 27 oktober.

Johnson storfavorit

MMAnytts samarbetspartner Ohmbet har släppt odds inför det kommande mötet – och det är “The Menace” som öppnar som storfavorit.

“The Russian Hammer” öppnar till oddsen 4.60, medan Johnson ligger på 1.23.

Ett spel placerat på Lobov till ett värde av 1000 kronor ger dig alltså 4600 kr i utdelning, medan ett likadant spel på Johnson bara ger 1230 kronor tillbaka.

Registrera dig på ohmbet och börja spela redan nu – klicka bara på “Spela nu” nedan!

 

 

Vem tror ni tar hem matchen? Kommentera nedan!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Artem LobovSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara