Officiellt: Joseph Benavidez är tillbaka – Möter Pettis i sin comeback

✅Har utmanat om titeln två gånger ✅Sex raka vinster ✅En tungviktsmatch är också officiell

UFC 225 har fått ytterligare spännande tillskott då det nu står klart att den före detta titelutmanaren Joseph Benavidez kommer att göra sin retur till buren efter mer än ett år borta från tävlan. “Joe B-Wan Kenobi” tar med sig en vinstsvit på sex raka vinster mot bland annat Tim Elliott och Henry Cejudo då han tar sig an den #5-rankade Sergio Pettis den 9 juni.

UFC 225 adderar även en tungviktsmatch

När Benavidez äntrar buren kommer han att ha varit borta från oktagonen i ett och ett halvt år på grund av en skada som också gjorde att han blev tvungen att ställa in en inbokad match mot Ben Nguyen i juni.

“The Phenom” Pettis mötte också Cejudo i sin senaste match men förlorade via domslut efter tre ronder. Det bröt en vinstsvit på fyra vinster som 24-åringen hade samlat ihop.

Förutom Benavidez vs. Pettis så har UFC även bokat in ett tungviktsmöte mellan Rashad Coulter och Allen Crowder. Coulter har förlorat två matcher i rad och behöver desperat en vinst för att behålla sitt kontrakt. “Pretty Boy” Crowder förlorade även han sin senaste då han blev knockad i första ronden av Justin Willis i slutet av 2017.

UFC 225 har sedan tidigare även utannonserat att den före detta mästarinnan Carla Esparza och den topprankade Claudia Gadelha kommer att mötas under Chicago-galan som körs den 9 juni.

 

Tror du Benavidez förlänger sin vinstsvit?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC 225

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...