Officiellt: Paige VanZant klar för sin nästa match!

✔ Möter BKFC-veteranen i sin debut!

Före detta UFC-fighter Paige VanZant har bokat in sin debut för Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC).

“12 Gauge” VanZant kunde själv avslöja på sociala medier att hon signerat ett matchkontrakt för den 5 februari. Hon kommer att ta sig an Britain Hart som hon utmanade tidigare i fjol.

Hart är en BKFC-veteran och har hunnit med tre matcher, vilket inkluderar en TKO-seger mot Randine Elkholm den 13 november. Hon har tidigare mött UFC-veteranen Bec Rawlings och Christine Ferea, två matcher hon förlorade. Med sina professionella boxningsmatcher har Hart ett matchfacit på 4-4-3.

Hart kommer att välkomna VanZant till BKFC-ringen efter att UFC-veteranen skrivit ett kontrakt den alltmer populära Bare Knuckle-organisationen som bland annat inkluderar fyra BKFC-matcher.


HETAST JUST NU 


BKFC: Paige VanZant vs. Britain Hart

Det skulle inte ta lång tid från att VanZant avslutade sitt UFC-kontrakt och hon hittade ett nytt hem hos BKFC.

 – Det var en möjligheten som jag var exalterad över, berättade VanZant till MMA Fighting om sitt BKFC-kontrakt. Jag har varit ett fan av deras sport och jag kommer verkligen få chansen att visa upp min striking. Om du tittar på min MMA-karriär så har min största svaghet varit min jiu-jitsu, medan min striking har varit min passion. Jag är så glad över att få visa upp den!

Än så länge har BKFC endast VanZant vs. Hart på galan den 5 februari.

 

Tror du VanZant vinner sin debut?

 

Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara