Officiellt: Tyson Fury möter Deontay Wilder i trilogimatch — “Han är en idiot”

✔ Tredje matchen får plats och datum! ✔ Fury hånar sin rival: "Den här killen älskar att få stryk"

Tungviktsmästaren i boxning Tyson Fury kommer att möta Deontay Wilder i en tredje match den 24 juli.

Mötet är officiellt efter att båda fighters kommit överens och skrivit på kontrakt för titelmatchen, det rapporterar ESPN. Nyheterna kommer kort efter att Fury sagt att en supermatch mellan honom och Anthony Joshua var bokad och klar.

Fury hade dock skyldigheter gentemot Wilder, allt enligt påskrivna kontrakt i samband med deras returmatch i 2020. Trots att Fury vann mötet så hade Wilder möjligheten att kräva en returmatch, något han gjorde när Fury utannonserade att han planerade att möta Joshua.

Istället för att betala Wilder en större summa pengar för att låta Fury vs Joshua ta vid, så valde Fury att acceptera ytterligare en match mot “The Bronze Bomber” Wilder.

 — I helvete heller, svarade Fury när han blev tillfrågad om han övervägde att betala Wilder. Jag kommer att betala genom att banka skiten ur honom.

 

 


HETAST JUST NU


24 juli:  Tyson Fury vs Deontay Wilder 3

Första matchen mellan Tyson Fury och Deontay Wilder gick av stapeln 1 december 2018 i Los Angeles, Kalifornien. Trots att många tyckte att Fury gjort tillräckligt för att vinna så slutade matchen oavgjord.

Den andra matchen kördes i februari 2020 och kom att bli en mycket uppmärksammad affär. Fury tog snabbt kommandot över matchen och besegrade Wilder i sjunde ronden, efter att ringhörnan kastat in handduken.

 — Den här killen älskar att få stryk, sade Fury om Wilder i en intervju med ESPN. Han är en idiot. Han blev helt isärplockad och krossad i vår sista match. Nu vill han göra om igen. Han berättar för människor att jag slog in hans skalle, att jag skadade hans axel, att jag gjorde illa hans bicep. Ändå vill han gå in [i ringen] med mig igen. Han är antingen en av två saker: helt galen eller så älskar han att få stryk.

Trilogimatchen kommer att köras i T-Mobile Arena i Las Vegas.

Kategorier
Senaste NyttTyson Fury

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara