Floyd Mayweather Khabib Floyd Mayweather Ohmbet
Från vänster: UFC-stjärnan Khabib Nurmagomedov och boxningsikonen Floyd Mayweather.

Ohmbet släpper GALNA odds för Mayweather vs. Khabib!

✅ Supermatchen ryktas bli av mellan UFC-stjärnan och boxningslegendaren ✅ Kolla in galna oddset på Khabib här!

Tidigare under veckan riktade UFC-stjärnan Khabib Nurmagomedov en utmaning till boxningslegendaren Floyd Mayweather. Sedan dess har Floyd besvarat Khabibs utmaning – och öppnat för att möta dagestaniern. Ett möte mellan de båda stjärnorna verkar numera inte vara alltför avlägset.

Läs mer: Khabib vägrar möta Floyd Mayweather i Las Vegas – här är anledningen

Nu har också MMAnytts samarbetspartner Ohmbet släppt oddsen för den potentiella supermatchen – förutsatt att den sker i boxning. (Ingen av de båda har ännu uttalat sig om under vilka regler man skulle genomföra ett möte ännu.)

Galna oddset – över tio gånger pengarna!

Satsar du på att Khabib tar hem mötet med Mayweather har du chans att tjäna så mycket som 13.00 gånger insatsen. Ett spel på Mayweather ger samtidigt 1.059 gånger slantarna.

Ett spel värt 1000 kronor som placeras på Khabib ger dig alltså chansen att hämta hem hela 13 000 kr. Ett lika stort spel på Mayweather ger dig 1059 kr tillbaka vid vinst.

Störst på MMA-odds

Ohmbet är bettingsidan som förser dig med de bästa oddsen för spel på MMA och UFC, men även andra kampsporter. Inför kommande galor – oavsett dignitet – hittar du alltid marknadsledande odds och specialare hos Ohmbet.

Registrera dig direkt genom att klicka på “Spela nu” nedan!

Prenumerera på helt nya MMAnytt TV på Youtube för att inte missa några exklusiva videos på svenska!
Kategorier
OHMBETSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...