Ohmbet: Spela RISKFRITT för 1000 kr på Stipe Miocic!

✅ Supererbjudande hos Ohmbet inför UFC 226: Miocic vs. Cormier ✅ Spela på tungviktsmästaren för upp till 1000 kr - utan risk!

Under lördagsnatten är det dags för storgalan UFC 226: Miocic vs. Cormier, som toppas av en riktigt spännande superfight. I huvudmatchen får vi nämligen se den dominanta tungviktsmästaren Stipe Miocic ta sig an Daniel Cormier – titelhållaren i lätt tungvikt som nu kliver upp en viktklass för att jaga ett nytt UFC-bälte.

Inför galan kommer nu MMAnytts samarbetspartner Ohmbet med ett oslagbart erbjudande för alla nya kunder. Du som öppnar ett konto idag kan nämligen spela riskfritt på oddsfavoriten Miocic – för upp till 1000 kronor.

Antingen så vinner du – eller så får du tillbaka insatsen!

Så tar du del av kampanjen hos Ohmbet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av erbjudandet:

  • 1) Öppna ett konto hos Ohmbet! Klicka här > (Bonuskod: MMAnytt)
  • 2) Placera ett spel på att Stipe Miocic vinner över Daniel Cormier!
  • 3) Vinner du så får du din kupongvinst som cash – förlorar du får du tillbaka insatsen (upp till 1000 kr) som ett gratisspel. Gratisspelet har inget omsättningskrav, men måste placeras en gång till minsta odds 1.20 innan uttag.

Fullständiga regler och villkor hittar du här.

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar livebetting under alla UFC-galor samt flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara