Ohmbet boostar oddsen inför UFC 225 – 10.00 på Rafael dos Anjos eller Colby Covington!

✅ Ohmbet boostar oddset på RDA & Covington! ✅ Ta del av den grymma kampanjen inför UFC 225 här!

Under natten går UFC 225 av stapeln i Chicago och i det delade huvudeventet får vi se en riktigt spännande interimtitelmatch i weltervikt match, där den kaxige Colby Covington tar sig an nummer 1-rankade Rafael dos Anjos.

UFC 225 är utan tvekan årets största gala hittills med ett riktigt monsterkort – och då passar Ohmbet på att erbjuda nya kunder en rejäl oddsboost. Nu får du som öppnar ett konto ta del av superoddset 10.00 på valfri fighter – Rafael dos Anjos eller Colby Covington!

Ohmbet har nämligen boostat oddset både på Dos Anjos och Covington och nu får du välja! Öppna ett konto idag så kan du betta på den du tror kommer vinna till det oslagbara oddset 10.00 – alltså 10 gånger pengarna vid vinst!

Så tar du del av superoddset på Ohmbet:

Följ de enkla stegen nedan för att ta del av erbjudandet:

  • STEG 1: Öppna ett konto hos Ohmbet! Klicka här > (Bonuskod: MMAnytt)
  • STEG 2: Placera ett spel på att Rafael Dos Anjos eller Colby Covington vinner sin match till det vanliga oddset. De första 50 kronorna av spelet räknas mot den här kampanjen. Om du spelar mer räknas det mot det ordinarie oddset.
  • STEG 3: Om spelet går in får du din kupongvinst som cash och resten av vinsten som ett gratisspel. Gratisspelet har inget omsättningskrav, men måste placeras en gång till minsta odds 1.20 innan uttag.

Ohmbet är bettingsidan som verkligen satsar på MMA, där du förutom världens bästa UFC-odds också hittar livebetting under alla UFC-galor samt flera exklusiva kampanjer och spännande tävlingar på löpande band.

Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara