FULL FIGHT - Oliver Enkamp vs. Walter Gahadza

Check out this exciting full fight between Oliver Enkamp and Walter Gahadza.This was our final bout of the evening at #Bellator223 and Oliver's Bellator debut.

Publicerat av Bellator MMA Lördag 22 juni 2019

JAAA! Oliver Enkamp vinner Bellator-debuten – avslutar hemmafightern!

✅ VIDEO: Se hela matchen här!

Efter många om och men var det alldeles nyss dags för den tidigare UFC-svensken Oliver Enkamp att göra sin debut i Bellator MMA. Matchen mot engelsmannen Walter Gahadza skulle vara huvudfighten på underkortet i London – men blev istället galans allra sista fight.

Matchen sköts nämligen upp och avgjords först efter att huvudkorten Bellator 223 och Bellator London var över. Därmed sändes den inte live, vilket minst sagt lämnade många svenska fans irriterade.

Oliver Enkamp säkrade vinsten med rear-naked choke

Lyckligtvis blev inte Enkamp allt för störd av de ändrade planerna. “The Future” lyckades nämligen avsluta Gahadza via submission med en rear-naked choke, när endast fyra sekunder återstod av den allra första ronden.

Se hela matchen i videon ovan (via Facebook!)

Officiellt resultat: Oliver Enkamp besegrade Walter Gahadza via submission (rear-naked choke) i rond 1 (4:54).


LÄS MER: Bellator London: Obesegrade utmanaren skräller – besegrar mästaren!

LÄS OCKSÅ: Bellator 223: Daley besegrar Silva, McGregors klubbkamrater vinner


 

Kategorier
BellatorOliver EnkampSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara