Oliver Enkamp klar för ny Bellator-match – efter succédebuten!

✅ Svenske MMA-stjärnan går delad huvudfight mot tufft motstånd

Oliver Enkamp har bokats för en ny match.

Den tidigare UFC-fightern, som senast stod för en en framgångsrik debut i Bellator MMA, kommer härnäst ta sig an italienaren Giorgio Pietrini i ett welterviktsmöte. Matchen blir delad huvudattraktion på Bellator 230, som äger rum i Milano, Italien den 12 oktober.

Nyheten rapporterades först av MMA Fighting.

View this post on Instagram

Only if you see yourself as a winner will you perform like one ⭐ Think it. Speak it. Start to believe it, and then let the world watch you do it 🔥💪🔥

A post shared by Oliver Enkamp (@oliverenkamp) on

Briljerade i London – trots galenskaperna

Enkamp (8-2) gick sin första Bellator-match i slutet av juli. Han mötte då engelsmannen Walter Gahadza och briljerade med en submissionvinst i den första ronden (se hela matchen i videon ovan).

Den starka insatsen var särskilt imponerande med tanke på de kaotiska förutsättningarna, som svensken sedan dess har detaljerat i en exklusiv intervju med MMAnytt.

Pietrini (16-5-1) kommer själv från en poängförlust mot UFC-veteranen Jim Wallhead i maj. Innan dess knockade han dock Nemanja Milakovic på endast 20 sekunder i sin allra första Bellator-fight.


LÄS MER: JAAA! Oliver Enkamp vinner Bellator-debuten – avslutar hemmafightern!

LÄS OCKSÅ: Oliver Enkamp om kaoset – inför Bellator-debuten: “Bad om ursäkt”


Vad tror ni läsare – kan Oliver Enkamp börja få till en ny vinstsvit i Bellator MMA? Kommentera!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorOliver EnkampSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara