OMRÖSTNING: Hur slutar Floyd Mayweather vs. Conor McGregor?

Nu vill vi veta hur ni läsare förutspår den omtalade superfighten!

Vad som väntas bli den största kampsportsmatchen någonsin blev officiell sent under onsdagskvällen, då det stod klart att den obesegrade boxningsstjärnan Floyd Mayweather möter UFC-mästaren Conor McGregor i T-Mobile Arena, Las Vegas, den 26 augusti.

Nu vill vi ta reda på hur nu läsare tror att matchen slutar. Delta i omröstningen nedan!

Hur slutar Floyd Mayweather vs. Conor McGregor?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

Snabb fakta

Mayweather, 40, är en av de bästa boxarna någonsin, som vunnit flera världsmästarbälten och gått obesegrad med 49 raka vinster i karriären. Efter att ha besegrat Andre Berto via enhälligt domslut gick “Money” i pension i september 2015, men nu återvänder han alltså till ringen för 50:e gången efter ett uppehåll på nästan två år.

Av Mayweathers 49 vinster har 26 kommit via T/KO (53 %).

McGregor 28, har å sin sida inte gått en enda professionell boxningsmatch. I MMA står han dock med 21 vinster och tre förluster. “The Notorious”, som senaste knockade Eddie Alvarez i november förra året, har vunnit dubbla bälten i både Cage Warriors samt UFC och snabbt etablerat sig som sportens största stjärna hittills.

Av McGregors 21 vinster har 18 kommit via T/KO (86 %).

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • Joakim Fridh
    16 June 2017 at 11:04

    Ändå skrämmande att 249st tror att Conor kommer vinna.

  • Svara