Omslaget till nya EA Sports UFC 4 skapar KONTROVERS!

✔ Utspelet: "EA Sports-folket suger!"

Nu är det inte långt kvar tills fansen får sig en närmare titt på det nya UFC-spelet EA Sports UFC 4. Under UFC 251: Usman vs Burns den 11 juli så förväntas EA Sports att presentera det efterlängtade spelet och avslöja vilka fighters som kommer pryda omslaget.

Den populära spel-serien pryddes först av den svenska MMA-stjärnan Alexander Gustafsson och UFC-mästaren Jon Jones. Sedan kom superstjärnorna Ronda Rousey och Conor McGregor att dela omslag på EA Sports 2. EA Sports UFC 3 hade i sin tur endast den före detta dubbelmästaren “The Notorious” McGregor på omslaget.

Inför avslöjandet av det nya omslaget så har Khabib Nurmagomedovs manager Ali Abdelaziz gått till attack mot spelutvecklaren. Den kontroversiella stjärnmanagern påstår att han vet vilka två UFC-fighters kommer att pryda omslaget, och lättviktsmästaren Khabib är INTE en av dem.

På Twitter delar han ett fejkat omslag och dissar EA Sports.

 – Detta borde vara det nya omslaget. Den här mannen har aldrig förlorat. Jag vet vilka som kommer att vara på det nya omslaget. En av dem är bra men den andra har tvåsiffriga förluster på sitt matchfacit. EA Sports-folket suger!


Hetast just nu:


EA Sports UFC 4 – Vem kommer att hamna på omslaget?

Om man får tro på Abdelaziz så kommer två fighters att pryda omslaget på nya EA Sports UFC 4. Den ena är enligt stjärnmanagern “bra” medan den andra har tvåsiffriga förluster på sitt matchfacit.

De flesta spekulerar i om det slutligen kommer att bli mellanviktsmästaren Israel Adesanya och topprankade welterviktaren Jorge Masvidal som kommer att väljas.

Båda fighters är omåttligt populära och Masvidal har just nu 13 förluster i sin långa MMA-karriär. Ta en närmare titt på några av de omslag som fans har skapat:

 

Vem vill du se på omslaget?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
EA Sports UFCSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...