VIDEO: Demetrious Johnson brutalt knockad i titelmatchen!

✔ Moraes blir första man att avsluta "Mighty Mouse" ✔ Se hela matchen på MMAnytt.se!

Den före detta UFC-mästaren Demetrious “Mighty Mouse” Johnson har blivit avslutad för första gången i sin karriär.

Det var under andra ronden av sin titelmatch mot flugviktsmästaren Adriano Moraes som “Mighty Mouse” pressade på. De båda atleterna bjöd på ett intensivt tempo från start, men Johnsons aggressivitet skulle bli hans fall.

I mitten av ronden landade Moraes slag som skakade “Mighty Mouse”. Moraes följde sedan upp med ett brutalt knä som knockade den forne UFC-mästaren.

Titelmatchen agerade delad huvudmatch under nattens ONE Championship-gala som är den första att sändas på amerikansk TV. Det var Moraes första titelförsvar efter att ha besegrat Geje Eustaquio via enhälligt domslut i januari 2019.

Du kan se hela titelmatchen mellan Johnson och Moraes här nedan.HETAST JUST NUMoraes blir första man att avsluta Demetrious Johnson

Det var Johnsons fjärde match i organisationen efter att ha lämnat UFC i slutet av 2018. Vida ansedd som en av världens bästa MMA-fighters så dominerade han UFC:s flugviktsklass mellan 2012-2018.

“Mighty Mouse” försvarade sitt bälte elva gånger och innehar därmed rekordet för flest titelförsvar i UFC. I augusti 2018 mötte han Henry Cejudo i en returmatch och förlorade den jämna matchen via delat domslut.

Under sina 35 MMA-matcher har Johnson samlat ihop ett matchfacit på 30-4-1. Han har förlorat mot Brad Pickett, Dominick Cruz, Cejudo och Moraes, men endast blivit avslutad av ONE Championship-mästaren.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Demetrious JohnsonONE ChampionshipSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...