Ortega avslöjar skadorna han ådrog sig under UFC 231

✅ Brian Ortega kämpade tappert mot fjäderviktskungen ✅ TIlläts inte fortsätta av läkaren efter fjärde ronden

Huvudmatchen på UFC 231: Holloway vs. Ortega var utan tvekan en av de bästa fjäderviktsmatcherna någonsin. Matchen kan även vara en av de bästa i UFC:s historia.

Utmanaren Brian Ortega kom till matchen som obesegrad och har sett i princip ostoppbar ut i sin UFC-karriär. Mot mästaren Max Holloway tog det dock stopp. Det var tydligt redan från första stund att Holloway var på en annan nivå ståendes, och Ortega, lyckades inte ta fighten till marken.

Ortega gav dock aldrig upp och till slut var det läkaren som fick sätta stopp för “T-City”. Ortega släppte nyligen ett uttalande på sociala medier där han berättar att han bland annat har en bruten näsa och tumme efter matchen.

Han tillägger även att han tycker läkaren gjorde rätt som stoppade matchen: “Jag var redo att dö där inne”.

“Doctor stopped it and I agree,” skrev Ortega på Instagram.  “Broken nose and a broken thumb I was ready to die in there. Last night was Max’s night. I’ll be back. Thank you to everyone who’s always believed in me and supported me.”

 


Relaterat


Ortegas tränare ger sin adept beröm

Ortegas huvudtränare, från den legendariska Gracie-familjen, Rener Gracie, skrev ett längre meddelande till Ortega på Instagram där han tackade sin elev.

Gracie skriver bland annat att Ortega inte har något att be om ursäkt för – och att “T-City” visade ett riktigt krigarhjärta som aldrig slutade söka efter vinsten, trots att blodet sprutade ur ansiktet.

Kategorier
Brian OrtegaSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara