Ortiz sågar Anderson Silva för hans hårda kontraktskrav: “Förlorade min respekt”

✔ Forna UFC-mästarna ryker snart ihop i boxningsringen! ✔ Silva stod på sig i förhandlingen!

Den elfte september kommer UFC-legendarerna Tito Ortiz och Anderson “The Spider” Silva att mötas i boxningsringen, och redan nu börjar stämningen att bli hätsk.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bet365

Ortiz vs Silva kommer att vara en del av en Triller Fight Club PPV-gala där vi även kommer att få se Oscar De La Hoya och Vitor Belfort göra upp i huvudmatchen.

Inför mötet mellan den forna UFC-mästarna har dock en smärre fientlighet börjat smyga sig på. Boxningsmatchen kommer nämligen att ha en viktgräns på 195 lbs (ca. 88.45 kg) och det var något som Silva krävde.

Silva är före detta UFC-mästare i mellanviktsklassen (185 lbs/ca. 83.9 kg) men har också tävlat i lätt tungviktsklassen (205 lbs/ca. 93 kg). Ortiz har däremot aldrig tävlat i lägre än 205 lbs under hela sin proffskarriär. Trots att Ortiz ser fram emot boxningsmatchen är han inte glad att Silva tvingar honom att genomlida en rejäl viktminskning.

 — Jag är taggad, sade Ortiz till TMZ. Jag har boxats i nästan hela min karriär. Detta är en möjlighet där jag inte behöver oroa mig för brottning eller brasiliansk jiu-jitsu. Jag behöver inte oroa mig för några knän eller sparkar. Istället kan jag fokusera helt och hållet på boxning.

— Jag är tacksam att Triller givit mig denna möjlighet, och jag är tacksam för att Anderson äntligen tog matchen. Det var lite förhandlingar från hans sida. Jag hade stor respekt för Anderson. Men det han gjorde med kontraktet, det fick mig att förlora min respekt för honom.HETAST JUST NU


Tito Ortiz om Anderson Silva: “Han är rädd”

Viktnedgången kommer att vara något utöver det vanliga för Ortiz som avslöjar att han inte vägt så lite sedan han brottades i skolan som yngling.

 — Han vill att jag ska gå ner till 195 lbs, fortsatte Ortiz. Han har tävlat i 205 lbs sex gånger under sin karriär. Han vill ha ner mig till 195 lbs, vilket visar att han är rädd för min kraft. Folk inser inte att jag är en ganska bra boxare och jag har blivit bättre under de senaste sex åren. Jag har blivit riktigt bra under de senaste 34 åren.

— Jag kommer att klara [vikten]. Jag kommer att försöka. Jag kapar av mig benet för att klara vikten. Jag kommer att försöka. Jag har aldrig missat viktgränsen under hela min karriär. Anderson Silva pressade verkligen gränserna genom att göra det där.

 

 

Ortiz vs Silva är den senaste matchen i en trend som växt fram under den senaste tiden. Allt fler åldrande MMA-fighters och boxare har gjort comeback i hopp om att blåsa nytt liv i karriären och tjäna en hacka.

Medan vissa matcher varit uppvisningsmatcher med specialregler så har många fighters också valt att gå riktiga proffsmatcher. Det betyder att matcherna är sanktionerade och kommer att hamna på deras samlade matchfacit. Det är fallet med Ortiz vs Silva samt De La Hoya vs Belfort.

Det gör att riskerna är större och matcherna tas på större allvar, något som som Ortiz attityd vittnar om.

 — Jag har förlorat min respekten för killen. Han är en världens bästa MMA-fighters, men jag tappade respekten för honom. Det ger mig lite extra energi och lite mer aggressivitet under träningslägret, så att jag kan slå honom på käften.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bet365

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Anderson SilvaSenaste NyttTito Ortiz

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...