På gång: Före detta UFC-mästaren i förhandling med boxningslegendaren!

✔ Boxningslegendaren är tillbaka! ✔ "Kontraktet kan bli klart redan denna vecka!"

Eddie “The Underground King” Alvarez har avslöjat att en boxningsmatch mellan honom och boxningslegendaren Oscar De La Hoya kan äga rum inom snar framtid!

De La Hoya har annonserat att han tänker återvända till boxningsringen och har planer på att gå en match den 3 juli. Tanken är att han ska göra sin retur på huvudkortet under ett Triller PPV-event. Det är ännu inte bekräftat vem han ska möta men enligt Alvarez har De La Hoyas team nått ut till honom. Och Alvarez menar på att de är seriösa med sitt erbjudande och vill boka matchen så snart som möjligt.

Alvarez är en före detta UFC och Bellator-mästare och tävlar just nu inom organisationen ONE Championship. Senast såg vi honom i en welterviktsmatch mot Iuri Lapicus den 7 april.

Matchen väckte stora reaktioner världen över då “The Underground King” blev diskvalificerad i första ronden. Domaren ansåg att han slog sin motståndare i bakhuvudet och stoppade matchen. Alvarez fick rött kort och blev märkbart upprörd av beslutet då han inte höll med domaren.

Efter matchen har det dykt upp diskussioner ifall det var rätt eller fel att diskvalificera Alvarez. För stunden kvarstår resultatet och Alvarez tilldelas en förlust via DQ.


HETAST JUST NU


Eddie Alvarez vs. Oscar De La Hoya

Alvarez nämner i en intervju med ESPN att hans primära fokus är att vinna titeln i ONE Championship men om den nuvarande mästaren inte är tillgänglig hade han älskat att få hoppa in i ringen mot De La Hoya.

– Den senaste tiden har vi blivit kontaktade av Oscar De La Hoyas team. Jag är fixerad över att vinna bältet i ONE Championship och då menar jag laserfokuserad på att skriva historia och vinna titeln. Men jag tror den nuvarande mästaren kommer vara borta ett tag på grund av sin familj.

– Om så är fallet har jag möjlighet att boxa De La Hoya. Jag hade älskat att få mixa upp det och möta honom. Det hade blivit en riktigt bra fajt! Jag har hela Philadelphia bakom mig och det hade varit en dröm att boxa en före detta mästare.

“The Underground King” tror att han hade presterat mycket väl mot De La Hoya och meddelar att de kan komma överens om ett kontrakt för matchen redan denna vecka.

– Jag tror att jag har goda chanser mot honom, om matchen blir av kommer jag bli galet exalterad! De La Hoyas team är seriösa med sitt erbjudande och kontraktet kan bli klart redan denna vecka, tillägger Alvarez.

 

Vill du se Alvarez mot De La Hoya i boxning?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Eddie AlvarezNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...