Oscar De La Hoya testar positivt för covid-19 – 58-årige boxningsveteranen ersätter honom!

✔ Vitor Belfort får en ny motståndare på den uppkommande boxningsgalan! ✔ Skickar en uppdatering från sjukhuset!

Boxningslegendaren Oscar De La Hoya får vänta med sin comeback i boxningsringen efter att han har testats positivt för coronaviruset. Det var TMZ Sports som först gick ut med nyheterna som sedan bekräftats av ansvariga för Triller Fight Club som anordnar boxningsgalan.

De La Hoya var inplanerad att möta den forne mästaren och UFC-stjärnan Vitor “The Phenom” Belfort i en boxningsmatch den 11 september i Los Angeles.

Istället kommer nu Belfort få möta en annan boxningslegendar. Den som ersätter De La Hoya blir 58-årige Evander Holyfield. Holyfield har inte gått någon match på över tio år och tävlade senast i maj 2011.


Missa inte: Vitor Belfort uppvisar fantastisk form – inför mötet med boxningslegendaren!


Matchen är ännu inte godkänd av California State Athletic Commission men skulle det uppstå problem kan Triller tänka sig att flytta galan till Florida eller någon annan stat som är villiga att licensera matchen mellan Belfort och Holyfield.


HETAST JUST NU


Oscar De La Hoya ger en uppdatering från sjukhuset!

De La Hoya är fortsatt bestämd att göra sin comeback i ringen trots de tråkiga nyheterna. Han gick ut på sina sociala medier och gav oss en uppdatering och kunde meddela att läget är under kontroll.

– Jag ville att ni hör informationen direkt från mig att jag har ådragit mig covid-19 trots att jag är fullt vaccinerad, skrev De La Hoya. Jag kommer inte vara tillgänglig att slåss nästa vecka. Förberedelserna inför comebacken har varit allt för mig de senaste månaderna och jag vill tacka alla för det otroliga stödet!

– För närvarande är jag på sjukhuset och blir behandlad. Jag är säker på att jag kommer vara tillbaka i ringen innan detta år är över. Gud välsigna er alla och håll er säkra!

 

Vad är dina reaktioner på Belfort vs. Holyfield?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...