Oscar De La Hoya vs Vitor Belfort: “Vi kommer banka skiten ur varandra”

✔ 48-åringen är mer än taggad: "Jag känner mig fantastisk!" ✔ Nobbar uppvisningsmatch för riktigt proffsmatch! ✔ VIDEO: De La Hoya visar upp skills

Boxningslegendaren Oscar de la Hoya är mer än redo att ta sig an den före detta UFC-mästaren Vitor Belfort.

11 september kommer de att mötas i ringen och 48-åriga De La Hoya garanterar att det kommer att bli våldsamt! 13 år efter sin pension från boxning så säger “The Golden Boy” De La Hoya att han är redo att utmana sig själv på nytt.

Vad som först var tänkt som en uppvisningsmatch har nu kommit att bli en proffsmatch. Det betyder att de bryter trenden som Floyd Mayweather och Mike Tyson ägnat sig åt den senaste tiden. Mötet mellan “The Golden Boy” och “The Phenom” Belfort kommer därmed att hamna på båda fighters samlade matchfacit.

 — Det här är inte en lek, sade De La Hoya. Vi leker inte boxning, vi leker inte UFC, vi leker inte MMA. Jag sa bokstavligen att om vi ska göra det här, låt oss då göra det på riktigt! Låt oss inte dansa runt. Låt oss inte göra dessa uppvisningsmatcher som vi är trötta på. Det här är på riktigt!

De La Hoya har ett samlat matchfacit på 39-6 och har delat ring med några av sportens främsta utövare. Belfort har i sin tur ett matchfacit på 26-14-1 NC inom MMA men är endast 1-0 inom boxning. Hans enda boxningsmatch tog vid i april 2006.

Båda fighters börjar komma upp i ålder men om man får tro De La Hoya så är han i toppform.

 — Jag känner mig fantastisk, sade De La Hoya. Jag mår bokstavligen bättre än någonsin. Vi är båda överens om att det kommer att bli en riktig match. Det kommer att bli väldigt skoj. Jag har inget illa att säga om Belfort. Jag respekterar dig, broder.HETAST JUST NU


Triller: Oscar De La Hoya vs Vitor Belfort

Kampsportsvärlden har den senaste tiden sett en ny trend få fart: kändisboxning och åldrande stjärnor i ringen. YouTube-profilerna Logan Paul och Jake Paul har kommit att bli ansiktena utåt och har fått utstå både hån och hyllningar.

De La Hoya har själv inte ett problem med att YouTubare ägnar sig åt boxning så länge de tar det seriöst. Själv är han eld och lågor över chansen att få slåss igen.

 — En sak ska jag säga, vi kommer att banka skiten ur varandra, sade De La Hoya. Det är en sak som är säker. Det är vad jag faktiskt ser fram emot. Kalla mig galen, men jag ser fram emot det. Av någon konstig anledning saknar jag att bli slagen, så när elfte september kommer så kommer det att bli mycket roligt.

Skulle det gå vägen för De La Hoya öppnar han dörren för ytterligare matcher. Men frågan är om han inte tar sig vatten över huvudet när han utmanar namn som Canelo Alvarez?

Han närmar sig 50 år men en sak är säker, hans självförtroende är fortfarande densamma som när han tävlade med eliten under sina glansdagar.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Oscar De La Hoya (@oscardelahoya)

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttVitor Belfort

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...