Osmakligt? Colby Covington hånar Fabricio Werdum efter förlusten

Det professionella trollet Covington skickar ett minst sagt oschysst tweet efter Fabricio Werdums förlust.

Tungviktaren Fabricio Werdum och weltervikts-contendern Colby Covington har varit ovänner under en längre period, som nådde sin kulmen i en boomerang-attack under en UFC-gala i Australien i november förra året.

Sedan dess har de haft beef på sociala medier och Covington, som har för vana att håna fighters när de är på sin absoluta lågpunkt efter en förlust, tog självklart tillfället i akt att håna Werdum efter denne förlorade på TKO mot Alexander Volkov inatt.


Relaterat

– Senaste nytt: Werdum attackerar Colby Covington med en boomerang!

– Werdum får betala böter för boomerangattacken på Covington


Inte nog med det – Covington kommenterade dessutom på UFC:s Instagram-inlägg från kvällen och använde sin numer notoriska hashtag #filthyanimal.

Vad tycker ni om Colby Covingtons beteende? Är det precis vad en “heel” ska göra – eller skämmer han bara ut sig själv? Diskutera!

Kategorier
Colby CovingtonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...