Otrohet och pengaproblem: Gifta UFC-fighters i smutsig skilsmässa

✔ Han: "Hon har varit otrogen bakom min rygg" ✔ Hon: "Vi gifte oss bara för visum"

UFC-fighters Cheyanne Vlismas och JP Buys har hamnat i en öppet bråk som har kommit att bli allt mer personligt och kontroversiellt.

Allt började med en intervju med MMA Fighting där Vlismas avslöjade att hon hade personliga problem som hindrade henne att fortsätta vidare med sin UFC-karriär. Hon sade bland annat att hon gömde sig och inte visst när hon skulle kunna återvända till buren.

 – Jag skulle älska att få slåss igen, men på grund av galna skäl kan jag inte slåss, sade Vlismas. Jag kan inte tjäna mer pengar förrän jag har slutfört några saker i mitt liv, och jag vet inte när det kommer att ske. Jag försöker göra det snart, men jag har inget svar. Jag hoppas på sommaren. Jag ber (att allt ska vara löst) till sommaren. Det är vad jag kommer sikta på. Jag har inga svar. Och ärligt talat, det får mig att vilja gråta att jag inte har några svar på någonting.

 

Vlismas, som tidigare tävlade som Cheyanne Buys, gjorde sin UFC-debut i mars 2021 och gick totalt tre matcher under året. Hon vann sina två sista och i samband med vinsterna kom Vlismas även att vinna två Performance of the Night-bonusar på totalt 100,000 dollar, ca. 903 000 kronor.


HETAST JUST NU


UFC-fighter JP Buys anklagar Vlismas för otrohet

Det skulle inte ta lång tid innan “Young Savage” JP Buys besvarade ryktena som cirkulerade på nätet. Buys slog igenom samtidigt som sin före detta partner Vlismas och har än så länge gått två matcher i UFC. Han har förlorat båda sina matcher.

 – Gömmer dig från vad? I ett land som ingen vet vart hon är? Alla vet att hon varit i Batumi, Georgien med Roman, samma kille som hon varit otrogen med bakom min rygg. Medan vi fortfarande var gifta!

Buys anklagelse om otrohet kom i sin tur att leda till en replik från Vlismas (som hon senare kom att radera).

 – Om det är något jag skulle vilja säga så är det att jag aldrig var otrogen mot min man och jag skulle aldrig vara otrogen mot någon. Det faktum att jag har lagt ut mitt (privatliv) är bara häpnadsväckande för mig. Jag kommer inte att avslöja min sida av historien eftersom det var MIN relation och det var inte en bra relation.

– Vi gifte oss bara för visum och tyvärr var det inte som det såg ut i media. Det hände saker under det senaste året och det är anledningen till att saker och ting slutade, och det var för bra anledningar som det tog slut. Vad jag gör efter att jag lämnat honom är också min ensak. Jag kommer inte att sänka mig ner till den nivån och smutskasta någons namn, även om jag skulle vilja.

Vlismas riktade sig sedan direkt till sin före detta och uppmanade honom att skriva under skilsmässopapper och uppmanade honom att inte ta hennes pengar.

 – Om jag nu varit otrogen, ta då bort mig från din Instagram-bio, skriv på mina skilsmässopapper, ta inte mina pengar och mina bonuspengar som jag betalat för med mitt blod. Lämna mig ifred och låt mig gå vidare så att jag kan gå tillbaka till att tjäna pengar. Det här kommer att vara sista gången som jag pratar om mitt privatliv. Tack.


Missa inte: 17-åriga Smilla Sundell gör snart ONE Championship-debut: “Siktar på knockout!”


Speltips inför UFC Vegas 46: Kattar vs Chikadze

I helgen är det äntligen dags för UFC att återvända då de på nytt intar UFC Apex i Las Vegas!

I huvudmatchen får vi se de lovande talangerna Calvin Kattar och Giga Chikadze ryka ihop. Det är Kattars första match sedan hans tuffa förlust mot den forna UFC-mästaren Max Holloway.

Kattar hade dessförinnan två imponerande vinster mot UFC-veteranen Jeremy Stephens och Dan Ige. Chikadze har i sin tur en vinstsvit på nio raka och tre raka avslut mot bland annat Cub Swanson och Edson Barboza.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...