Svenske världsstjärnan i karantän – övertygad om att han har corona

✔ "Det betyder att jag har det" ✔ Vädjan - till folket

Otto Wallin är en av Sveriges absolut bästa boxare. Så sent som i höstas mötte han superstjärnan Tyson Fury – och var nära på att vinna matchen.

Detta efter att Wallin öppnat ett ordentligt jack i Furys panna, varpå blodet fullkomligt forsade. Fury vann till sist matchen via domslut, men hyllade den svensken tungviktaren stort efteråt.

– Stort grattis till Otto. Jag vill bara säga: må hans far vila i frid. Jag vet att han hade varit väldigt, väldigt stolt över prestationen som Otto just stod för. Den stora svensken, vikingakrigaren! sade Tyson Fury bland annat efter matchen.

Kan ha drabbats – av coronavirus

Nu verkar det som att Wallin kan ha drabbats av coronaviruset. Stjärnan sitter för närvarande i karantän i New York, och är övertygad om att han har smittats. Detta efter att hans mamma drabbats.

– En familjemedlem till mig har testat positivt för coronaviruset, vilket betyder att jag har det, skriver svensken på sin Facebooksida.

Hey everyone. As @TMZ has reported, my family member have tested positive for the coronavirus, which means I have it. Here are my symptoms and experience so far. Please everybody has to do all they can to stop the spread. Stay home! #Coronavirus #Covid19 #StayHome #StaySafe #Symptoms

Publicerat av Otto Wallin Tisdag 24 mars 2020

Nu uppmanar han alla att ta smittan på största allvar.

– Att symtomen kan vara så milda som i mitt fall är skrämmande, eftersom jag förstår att det starkt bidrar till att viruset sprids så snabbt. Det visar också vad otroligt viktigt det är att vi alla håller oss hemma så mycket det går, och att vi följer myndigheternas råd – även om vi inte känner av några symtom, säger Wallin.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara