Ouch! Conor McGregor dissar Tony Ferguson efter skadan

✅ Conor McGregor reagerar på nyheten om Tony Fergusons skada ✅ Hånar "El Cucuy" och resten av UFC-kollegorna för alla avhopp

Under söndagsnatten stod det klart att en knäskada tvingade Tony Ferguson att dra sig ur den efterlängtade titelmatchen mot Khabib Nurmagomedov, som skulle ha ägt rum under helgens UFC 223. Istället hoppar fjäderviktsmästaren Max Holloway in som ersättare och går upp en viktklass för att göra upp mot Nurmagomedov med endast sex dagars varsel.


LÄS MER: UFC 223: Tony Ferguson skadad – Max Holloway möter Khabib Nurmagomedov

LÄS OCKSÅ: McGregor vs. Nurmagomedov istället? Dana White ger ett klart besked


Enligt UFC:s vd Dana White innebär skadan att Ferguson blir av med interimbältet i lättvikt. Superstjärnan Conor McGregor är fortfarande den regerande lättviktsmästaren – men även han väntas bli av med sin titel när vinnaren av Holloway vs. Nurmagomedov utses till den nya officiella mästaren.

Nu har “The Notorious” reagerat på nyheten om Fergusons skada. Även om han inte namnger “El Cucuy” så dissar han alla UFC-fighters som ständigt hoppar av sina matcher.

“These fools pull out more times than I do with my dick.”

Mycket pekar just nu på att McGregor planerar en återkomst till buren i september och det finns en stor sannolikhet att irländarens comeback blir mot vinnaren av matchen mellan Holloway och Nurmagomedov, även om inget är i närheten av klart i dagsläget. Vad som väntar härnäst för Ferguson är oklart för närvarande.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.