Ouch! Conor McGregor hånar Max Holloway – får klockrent svar på tal

"The Notorious" slänger iväg en känga till sin tidigare motståndare - som kommer med en mästerlig comeback!

Nyligen tvingades fjäderviktsmästaren Max Holloway tråkigt nog dra sig ur titelförsvaret mot Frankie Edgar, som var bokad som huvudattraktion för UFC 222. “Blessed” har avslöjat att det rör sig om en benskada.

Kort efter nyheten kom ut passade lättviktsmästaren tillika den forne titelhållaren i fjädervikt, Conor McGregor, på att slänga iväg en känga mot Holloway – som han tidigare har besegrat via enhälligt domslut när de möttes på UFC Fight Night 26 i augusti 2013. “The Notorious” la ut följande inlägg på sina sociala medier:

When there is no referee to save you.

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

“When there is no referee to save you,” skrev McGregor i inlägget bestående av en bild från deras match.

Max Holloway svarar i klockren stil

Holloway var inte sen med att svara efter att han fick syn på McGregors inlägg. Och hans svar kunde inte vara mer perfekt – kolla in hans mästerliga comeback nedan!

When there is

A post shared by Max Holloway (@blessedmma) on

“When there is,” svarade Holloway kort och gott, tillsammans med en bild från McGregors stora boxningsmatch mot obesegrade Floyd Mayweather i somras – som irländaren förlorade via teknisk knockout när domaren klev emellan i den tionde ronden.

Holloway har vunnit hela tolv raka matcher sedan poängförlusten mot McGregor. “Blessed” må vara mästare i fjädervikt med ett titelförsvar, men hawaiianen har vid upprepade tillfällen hintat om att en flytt till lättvikt så småningom kommer vara oundviklig.

Vem vet – i framtiden kanske vi får se dessa två göra upp på nytt…

Kategorier
Conor McGregorMax HollowaySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...