Övervakningsvideon på Anthony Smith inkräktare är riktigt obehaglig

✔ Nya uppgifter om inkräktaren - är inte vem som helst ✔ Ser ut att vara påverkad av droger

Topprankade UFC-stjärnan Anthony Smith är närmare två meter och har utmanat om titeln i världens främsta MMA-organisation. Trots detta så fick han väldigt svårt att hantera en mycket mindre man som bröt sig in i hans hem för några dagar sedan.

Anthony Smith befann sig sovandes med sin fru och sina tre döttrar när en inkräktare tog sig in i hans hem. Ett bråk utbröt och Smith har beskrivit kampen som “en av de svåraste i mitt liv,” en skrämmande beskrivning från en man som delat bur med UFCs pound-for-pound-mästare Jon Jones och den svenska talangen Alexander Gustafsson.

– Ingen vanlig människa kan slåss på det sättet. Jag är inte världens bästa fighter, men han är en vanlig kille och jag hade svårt att hantera honom. Han tog emot allt jag gav honom – slag, knän, armbågar. Han tog emot allt, och fortsatte att fightas, sade Smith till ESPN.

En övervakningsvideo visar nu hur den misstänka inkräktaren Luke Haberman försöker bryta sig in hos Smiths grannar.

Den 21-åriga amerikanaren är en tidigare brottnings-stjärna som kommun-sheriff Wayne Hudson misstänker var påverkad av alkohol och/eller droger.

Här nedan kan du se när Haberman uppträder mycket hotfullt och på ett oberäknat sätt. Enligt rapporter väger Haberman runt 170 lbs (ca.77 kg)


Missa inte: Tony Ferguson KLOCKRENA kommentar – efter UFC 249 ställts in


Rogan kommenterar Anthony Smith och hans inkräktare

Ett antal MMA-profiler har kommenterat händelsen, bland annat “Bones” Jones som påstod att Haberman aldrig skulle kunnat lämna hans hus gående.

Även veteran-kommentatorn Joe Rogan valde att lufta sina tankar kring händelsen på sin podcast The Joe Rogan Experience:

 – Anthony Smith är en av de tuffaste jävlarna som går på denna jord. (Inkräktaren) var mindre än honom. Han var 17o lbs och tog emot allt som Smith hade att ge. Varför ströp han inte bara ut honom? Varför ströp han bara inte skiten ur honom?

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...