På gång: Logan Paul möter Anderson Silva i boxningsmatch!

✔ Logan Paul spås möta ytterligare en kampsportslegend i ringen!

Varken Logan Paul eller Anderson Silva har gjort sig namn som boxare, men det hindrar inte dem från att mötas i ringen.

Vad som under de senaste dagarna cirkulerat som rykten har nu tagit ett steg mot att bli verklighet. Pauls manager Jeff Levin kan nämligen bekräfta till ESPN att de håller på att diskutera en boxningsmatch mellan den forne UFC-mästaren Silva och YouTube-personligheten Logan. Enligt Levin så tittar de på att köra matchen någon gång under 2021.

Logan var senast i ringen då han mötte boxningslegendaren Floyd Mayweather i juni i en mycket populär uppvisningsmatch. Mötet hade ingen definitiv vinnare då mötet inte var en sanktionerad boxningsmatch och gick slutligen alla åtta ronder ut.

Det är ännu inte fastställt om mötet mellan Logan och Silva kommer att vara en uppvisningsmatch eller en proffsmatch.

 — Vi har inte kommit så långt än, sade Levin.

Logan har ett samlat matchfacit på 0-1 då han förlorade sin proffsdebut mot YouTubaren KSI via delat domslut i november 2019. Han och hans yngre bror Jake Paul har den senaste tiden kommit att bli kampsportsvärldens stora snackisar, inte minst inom MMA-världen.

24-åriga Jake har tre raka TKO/KO-vinster och skapade stora rubriker då han i april 2021 knockade forne UFC-fightern Ben Askren. Han är inbokad att möta den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley i sin nästa match den 29:e augusti.


HETAST JUST NU


Logan Paul vs Anderson Silva

“The Spider” Silva är vida ansedd som en av historiens bästa MMA-fighters. 2006 gjorde han sin UFC-debut genom att knocka Chris Leben på under en minut. Silva kom därefter att tävla om mellanviktsbältet då han utmanade den dåvarande UFC-mästaren Rich Franklin och avslutade honom i första ronden.

Silva kom att försvara sin UFC-titel tio gånger och innehar mängder av UFC-rekord. En KO-förlust mot Chris Weidman i juli 2013 kom dock att bli vändpunkten i hans karriär. Silva har endast vunnit en av sina nio senaste MMA-matcher. Han testade även positivt för steroider i sin match mot Nick Diaz och fick sin vinst ogiltigförklarad. I november 2020 gick han och UFC skilda vägar.

Silva har sedan dess återvänt till boxningsringen och besegrade den forne boxningsmästaren Julio César Chávez Jr. i juni 2021.

 — Jag älskar att slåss och boxning har varit min dröm i många, många år, sa Silva efter den delade domslutsvinsten mot Chavez Jr.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Anderson SilvaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...