På gång: Carlos Condit vs. Michael Chiesa i december

✅"The Natural Born Killer" Condit är redo att välkomna Chiesa till welterviktsklassen ✅ Condit har fyra raka förluster - Chiesa har två

Det ser ut som att vi kan komma få se den före detta interimmästaren Carlos Condit tillbaka i buren i år. “The Natural Born Killer” Condit blev utmanad av Michael Chiesa som efter två förluster och en misslyckad viktminskning beslutat sig för att tävla i welterviktsklassen. Condit tog till sociala medier för att acceptera matchen:

UFC 232: Cyborg vs. Nunes

Condit har inte lyckats att blåsa nytt liv i sin karriär efter att ha vunnit interimbältet i weltervikt och sedan utmana Georges St-Pierre 2012. Han förlorade titelmatchen via enhälligt domslut och inkluderat den matchen så har han nu förlorat sju av sina nio senaste.

Han har just nu fyra raka förluster men det hindrar inte honom från att tävla mot några av organisationens toppfighters.

“Maverick” Chiesa har också något av en svacka med två raka förluster mot Kevin Lee och nu senast Anthony Pettis. Mot Pettis missade Chiesa vikten och utannonserade att han inte längre kommer att tävla i lättvikt.

Nu ser det ut som Condit kan komma att bli den som välkomnar Chiesa till UFCs welterviktsklass.

UFC 232 förväntas bland annat att bjuda på en titelmatch i fjädervikt mellan Cristiane “Cyborg” Justino och bantamviktsmästarinnan Amanda Nunes. Även Ilir Latifi vs. Corey Anderson är klart inför galan men har ännu inte gjorts officiellt av UFC.

Kolla in oddsen inför Latifi vs. Anderson här!

 

Chiesa eller Condit – Vem har du som vinnare?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara