Mark "The Super Samoan" Hunt. Foto: Vince Cachero/MMAnytt

På gång: Mark Hunt ersätter Fabricio Werdum – Deltar under UFC Moskva

✅UFCs första gala i Ryssland får en ny huvudmatch ✅Mark Hunt har endast vunnit en av sina fyra senaste - Tar han hem vinsten i september?

Den 15 september kommer UFC att besöka Ryssland för första gången och det var tänkt att den före detta tungviktsmästaren Fabricio Werdum skulle möta ryssen Aleksei Oleinik i huvudmatchen. Det tog dock inte lång tid från att matchen utannonserats innan den brasilianska “Vai Cavalo” Werdum blev flaggad för doping och därmed avlägsnades från matchkortet. Nu kommer det rapporter att Mark “The Super Samoan” Hunt kommer att ersätta Werdum och möta “The Boa Contrictor” Oleinik i Moskva.


“Ett missförstånd”: Fabricio Werdum yttrar sig efter USADA-testet


UFC Moskva: Hunt vs. Oleinik

MMA Fighting och MMATeamDagestan var först med att rapportera att UFC höll på att sätta ihop den nya huvudmatchen mellan Hunt och Oleinik men organisationen har själva inte bekräftat mötet.

Hunt har minst sagt haft en skakig karriär i UFC där han bland annat stämt organisationen i samband med den skandalomsusade galan UFC 200 där hans motståndare Brock Lesnar testade positivt för doping.

Av sina fyra senaste matcher har Hunt endast vunnit en mot Derrick Lewis och sin senaste match fick han se sig besegrad av Curtis Blaydes i februari.

Ezekiel choke-specialisten Oleinik har haft större framgång då han tagit hem fem vinster av sju möjliga sedan han gjorde sin UFC-debut i juli 2014.

I maj avslutade han Junior Albini med ännu en Ezekiel choke och det markerar ryssens elfte (!) avslut med denna sällsynta submission.

Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 136

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara