På gång: Vitor Belfort möter YouTubestjärnan “Tarzann” i boxning

✔ Mer kändisboxning väntar ✔ Video: ryker ihop på Belforts gym!

Vare sig kampsportsfans vill eller inte så är mer kändisboxning på väg redan nästa helg. Enligt nya rapporter kommer den forne UFC-mästaren och MMA-legendaren Vitor Belfort att ta sig an YouTubestjärnan Mike “Tarzann” Holston nästa lördag den 19:e juni i Florida.

MMA-reportern Ariel Helwani meddelade om mötet – som ännu inte är helt godkänt av Floridas atletiska kommission. Matchen förväntas dock bli officiell inom kort och kommer att gå av stapeln under proffsregler med åtta tvåminutersronder och 12-ounce handskar. Kändismatchen är anordnad av Triller som förra året anordnade Mike Tysons ekonomiskt framgångsrika comebackfight.

Holston och Belfort hamnade nyligen i ett bråk som dessutom fångades på film. Holston tog sig till Belforts gym under skenet av att vilja lära sig men det slutade istället med att de rök ihop. Många fans och fighters, inklusive forne dubbelmästaren Daniel Cormier, påstår dock att allt är uppgjort.HETAST JUST NU


Belfort lämnade UFC med en vinst på fem matcher

Belfort, 44, vann UFC:s tungviktstitel från Randy Couture på kontroversiellt läkarstopp i januari 2004 och förlorade titeln i returmatchen ett par månader senare. Han återvände till UFC fyra år senare och utmanade om UFC-titeln tre gånger i två olika viktklasser – men misslyckades i varenda försök att vinna bältet.

Bortsett från titelmatcher var dock Belfort obesegrad i UFC men han använde sig också av kontroversiell och numera bannlyst testosteronterapi (TRT). När UFC införde förbudet mot TRT var Belforts resultat märkbart sämre och han lämnade organisationen med endast en seger i sina fem sista matcher i oktagonen. Sist han var aktuell blev han brutalt knockad av Lyoto Machida.

Holston har gjort sig känt på YouTube som en expert på vilda djur vilket gett anledning till smeknamnet “Tarzann”. Han är också ett stort kampsportsfan och har delat flera videor och inlägg från intensiv träning. “Tarzann” har dock inte tävlat som proffs inom varken boxning eller MMA.

Vem vinner: Vitor Belfort eller Mike “Tarzann” Holston?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttVitor Belfort

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...