Paddy Pimblett avslöjar lyxgåvan Drake utlovat efter succén i helgen!

✔ Kända rapparen drog till med ett bet på över 20 miljoner kronor! ✔ Även "Meatball" får en present!

De två hemmafavoriterna Paddy Pimblett och Molly McMann har mer att se fram emot efter succén på UFC London i helgen. Bortsett från det dystra avslutet i huvudmatchen mellan Tom Aspinall och Curtis Blaydes fanns det mycket att glädjas över för de engelska fansen. Både Paddy “The Baddy” och “Meatball” McMann från Liverpool stod för enastående insatser och vann sina matcher via avslut som resulterade i att de tog hem varsin bonus från UFC på 50,000 dollar.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

McMann var först av de två att kliva in i buren där hon tog sig an Hannah Goldy i ett spännande flugviktsmöte. McMann gick in i matchen med två segrar bakom sig och efter att ha avslutat Goldy i den första ronden har hon nu vunnit sina tre senaste matcher där två av dem kommer via avslut.

Även Pimblett har nu tre raka segrar i UFC och han har vunnit sina fem senaste matcher. Efter att ha gjort sin debut under fjolåret i september har “The Baddy” redan blivit en av UFC:s nya stjärnor och han var den stora snackisen inför UFC Fight Night: Blaydes vs. Aspinall.


HETAST JUST NU


Paddy Pimblett och Molly McMann kommer få lyxklockor ifrån Drake!

Den kända musikartisten Drake som är involverad i spelbolaget “Stake” har setts flera gånger inför stora galor spela på matcher och han är noga med att marknadsföra sina bets. Inför förra veckans London-gala spelade han över cirka 20 miljoner kronor på att både Paddy och McMann skulle gå hem som segrare.

Efter att de båda vunnit sina matcher och Drake dragit hem en hel del kosing gick han ut på sin Instagram och nämnde att han kommer ge de två UFC-atleterna varsin Rolex-klocka.

– Rolex till “Meatball” och Paddy, skrev Drake på sin Instagram-story.

Paddy bekräftade sedan uppgifterna i en intervju på ESPN+ att han fått ett meddelande från Drake.

– Vi fick nyss ett meddelande från honom på Instagram och han sa att vi kommer få varsin Rolex för den insatsen, sade Paddy.


Missa inte: Dana White om nästa steg för Paddy Pimblett: “Han har Conor McGregor-viben!”

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Paddy PimblettSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara