Paddy Pimblett klar för sin UFC-debut – Gör Alexander Gustafsson sällskap!

✔ "The Baddie" sin debut mot "The Italian Stallion"

Den lovande britten Paddy Pimblett har fått ett datum för sin debut i UFC!

Det har blivit bekräftat av MMAfighting att den före detta Cage Warriors-mästaren kommer att möta Luigi Vendramini den 4:e september. Det är ännu inte bekräftat var matchen kommer att äga rum, men det hade varit en otrolig debut om UFC kunde genomföra eventet i London.

Efter att ha avslutat 2018 med en förslut via domslut mot Soren Bak för titeln, kom Pimblett tillbaka i mars 2020 med bravur. Han vann mot Decky Dalton på Cage Warriors 113 via knockout i första ronden.

Ett år senare vann han återigen i första ronden, den gången via submission mot Davide Martinez. Matchen mot Martinez blev hans sista i Cage Warriors innan han skrev på för den största MMA-organisationen i världen – UFC.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paddy Pimblett (@paddythebaddy)


HETAST JUST NU


Paddy Pimblett mot “The Italian Stallion”

Vendramini “The Italian Stallion” kommer att försöka förstöra kvällen för Pimblett. Han har ett matchfacit i UFC med en vinst och två förluster och är ute efter att jämna till sina siffrorna.

Vendraminis senaste match var mot Farez Ziam. Han förlorade den via domslut på samma gala som Israel Adesanya vs Marvin Vettori 2. Dock var han nära att få domslutet på sin sida, men majoriteten av domarna gav matchen till Ziam. Nu är han ute efter revansch!

UFC-eventet den 4:e september ryktas ledas av mellanviktarna Derek Brunson och den brittiska superstjärnan Darren Till. “The Gorilla” Till har inte gått en match sedan juli 2020, då han förlorade via enhälligt domslut mot Robert Whittaker.

Alexander Gustafsson är till skillnad från Till-matchen bekräftad att slåss den 4:e september på samma gala. Han kommer att möta Paul “Bearjew” Craig i sin efterlängtade retur till buren.

Tillsammans med Pimblett kan Till och Gustafsson styra en magisk kväll i september, förhoppningsvis blir matchen av till deras fördel i London. Men framför allt för europeiska MMA-fans som då kan se en UFC-gala på en gynnsam tid.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Alexander GustafssonPaddy PimblettSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...