Paige VanZant efter tuffa förlusten: “Vet ni vad, bitches? Jag ler fortfarande!”

✔ VanZant har nu två raka förluster i BKFC

Baserat på sitt senaste uttalande så är Paige VanZant inte alls särskilt sänkt efter sin andra raka förlust i Bare Knuckle FC (BKFC).

I helgen gick hon fem ronder med Rachael Ostovich i huvudmatchen på BKFC 19. Det var en returmatch från deras möte i UFC i januari 2019 som VanZant vann via submission i den andra ronden. Det var också den sista gången VanZant segrade i kampsport.

Matchen var relativt jämn inledningsvis men i den tredje ronden började Ostovich hitta flytet och drog ifrån i de två sista ronderna. Efter full tid utnämndes Ostovich till segrare via enhälligt domslut och VanZant påbörjade därmed en förlustsvit i organisationen.

Hon tog nyligen till sociala medier för att uttala sig om nederlaget.

– Vet ni vad, bitches? Jag ler fortfarande!  Min historia är fylld av bakslag, gupp i vägen och omvägar. Men den är också fylld av stora återkomster, fred i min själ och en nåd som räddade mitt liv. Jag lovar er detta: Jag hade hellre stått ut med denna smärtan varje dag av mitt liv än att känna smärtan av ånger. Jag kommer fortsätta jaga min dröm ett steg i taget. 99.9% av folk på jorden vågar inte göra vad jag gör. Denna historian kommer bli ännu bättre än min första. Och om ni inte har läst min bok innan klicka länken på min profil. Det är riktig smärta. Detta är bara ett dåligt kapitel. Och till alla där ute som kämpar: Smärta känns bara i stunden. Världen må vara mörk och älska att hata på dig, men mörker driver inte ut mörker bara ljus kan göra det. Så sluta aldrig skina!


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paige VanZant (@paigevanzant)


HETAST JUST NU


Trots sitt uttalande – tuff sits för Paige VanZant

En positiv synvinkel på saker och ting kan behövas för VanZant då hennes matchstatistik ser dyster ut.

VanZant inledde sin UFC-karriär med tre raka segrar i organisationen. Hon ställdes därefter mot Rose Namajunas i huvudmatchen på UFC Fight Night 80 och förlorade via submission i en relativt ensidig match.

Efter det återvände VanZant till vinstkolumnen med en knockoutseger över Bec Rawlings och bokades för en ny huvudmatch i UFC. På UFC on FOX 22 ställdes VanZant mot Michelle Waterson och blev utstrypt via rear naked choke redan i den första ronden.

VanZant förlorade sedan ett domslut mot Jessica Rose-Clark innan hon besegrade Ostovich. UFC bokade sedan VanZant mot brasilianskan Amanda Ribas på Fight Island. Än en gång förlorade VanZant på submission i den första ronden och därefter gick hon och UFC skilda  vägar.

Kort därefter skrev VanZant på för BKFC men förlorade sin första match i organisationen mot Britain Hart via domslut. Hon har nu endast en seger på sina sex senaste kampsportsmatcher.

 

Vad borde Paige VanZant göra härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...