Paige VanZant uppmanar fansen att se BKFC-matchen: “För att se tuttar”

✔ Rachael Ostovich klar för sin bare knuckle-debut!

Före detta UFC-fighters Paige VanZant och Rachael Ostovich är klara för en returmatch, men denna gång möts de i Bare Knuckle FC.

BKFC 19: VanZant vs Ostovich kommer att gå av stapeln 23 juli och markerar Ostovich bare knuckle-debut. VanZant kommer i sin tur att gå sin andra match för organisationen, efter att ha förlorat ett enhälligt domslut i februari.

Både VanZant och Ostovich har rejäla följarskaror som tillsammans når över 3,5 miljoner. Att dessa miljoner av följare består av endast kampsportsfans vore dock en felaktig slutsats.

Varken VanZant eller Ostovich sticker under stolen med att de använder sin kropp och utseende för att få fördelar. Det var också något som VanZant använde som argument när hon uppmanade fansen att kolla in matchen.

 — Kom för att se tuttar, stanna för att se våld, skrev VanZant till sina 2,8 miljoner följare.

Att döma av kommentarerna så predikade hon för kören.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paige VanZant (@paigevanzant)


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paige VanZant (@paigevanzant)


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Paige VanZant (@paigevanzant)


HETAST JUST NU


Paige VanZant vs Rachael Ostovich

Paige VanZant och Rachael Ostovich möttes under en UFC Fight Night-gala i januari 2019. Båda hade förlorat sin senaste match och Ostovich hade ett samlat matchfacit på 4-4 när matchen gick av stapeln.

Det skulle slutligen bli VanZant som gick hem med vinsten via submission i andra ronden. Båda damerna skulle under 2020 gå ytterligare en match innan de gick skilda vägar med UFC.

VanZant var öppen med sitt missnöje med sin lön i UFC. Hon förklarade att hon tjänade mycket mer pengar på sin Instagram och att hennes MMA-karriär i stort sett var ett passionsprojekt.

Flera kvinnliga fighters har sedan dess kommit att gå en liknande väg som VanZant. Ostovich och namn som Pearl Gonzalez och Bec Rawlings har alla startat privata sidor där de tjänar pengar på att visa upp sig. BKFC har kommit att skriva kontrakt med dem alla.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...