Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Pannie Kianzad en av de som sökt till nästa säsong av The Ultimate Fighter

✅ Den svenska bantamviktaren har nu rapporterats som en av kandidaterna till att komma med i serien

Ansökningsprocessen för The Ultimate Fighter säsong 28 pågår i Las Vegas för tillfället, en säsong kommer kommer att bestå av manliga tungviktare och kvinnliga fjäderviktare. MMA Junkie kunde nyligen rapportera att svenska Pannie Kianzad (9-3) är en av de som sökt till serien och kommer att delta i uttagningarna för serien.

28 kvinnor och 53 män närvarade under tisdagen för ansökningsprocessen, men de som antagits har ännu inte offentliggjorts. Utöver Kianzad har även andra meriterade fighters sökt till serien: Marciea Allen (7-2), Carina Damm (23-14), Cindy Dandois (12-3), Ediane Gomes (11-4), Larissa Pacheco (11-2), Elizabeth Phillips (6-6) och Pam Sorenson (7-2).

Kianzad är härnäst inbokad för att möta Kerry Hughes (3-3) på Danish MMA Night den nionde juni, en av många ämnen hon berörde i en nyligt genomför intervju med MMAnytt.

RELATERAD LÄSNING: Pannie Kianzad självsäker inför hemmamatchen: “Redo för den bästa…men jag kommer avsluta henne”

Kianzad kunde inte officiellt kommentera ärendet, de förekommer dock strikt sekretess för ansökande fighters, uppgifterna om de som ansökt kommer från MMA Junkie.

Flera svenskar har varit med i TUF

Kianzad är en av flera svenskar som ansökt till den populära serien, som skapat fighters som vunnit UFC-titlar, så som Forrest Griffin, Rashad Evans och Micheal Bisping med flera. Hittills har ingen svensk vunnit serien, men fighters som Hamid “Akira” Corassani, Tor TroengMartin Svensson och David Teymur har alla varit med i serien och sedan tävlat i UFC. Teymur är i dagsläget den enda TUF-svensken som fortfarande tävlar i UFC.

Det är oklart när UFCs matchmäklare bestämmer vilka som kommer att antas till seriens turnering, men filmning för den 28:e säsongen kommer att inledas juli månad och sändas i augusti.

Vad tror du om Kianzads chanser att komma med i TUF? 

Kategorier
Senaste NyttThe Ultimate Fighter

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...