Pannie Kianzad ringer in till MMAnytt-podden

TUF28-deltagaren Pannie ''Banzai'' Kianzad ringer in till MMAnytt-podden för att prata om sin fina vinst över Katarina Lehner och erfarenheten i Las Vegas.Hon passar samtidigt på att ge en känga till de svenska fansen.

Publicerat av MMAnytt.se Söndag 16 september 2018

Pannie Kianzads känga till svenska fansen: “Inte så supportande …”

VIDEO + TEXT ✅ Svenska TUF-fightern om fansen: "Stöttar bara när det går bra"

Det senaste avsnittet av MMAnytt-podden gästas bland annat av svenska Pannie Kianzad, som är aktuell i den senaste upplagan av The Ultimate Fighter där hon redan vunnit sin första match.

Pannie Kianzad om TUF-planen: “Är inte här bara för att vinna”

Under avsnittet passar Kianzad – som bor i Malmö och tränar i Danmark – bland annat på att skicka en känga till de svenska MMA-fansen, som hon menar kanske inte alltid är de mest stöttande:

– Sverige har ju inte varit riktiga Pannie-fans, men Danmark gillar ju mig! Helt ärligt, det är svensk MMA i ett nötskal … ni är inte så supportande, det är ni faktiskt inte. Ni supportar bara när det går bra för en, inte när det går dåligt, säger Kianzad.

Kianzad har ett professionellt record på 10-3, och kommer härnäst att ställas mot en hittills okänd motståndare i den kommande semifinalen av The Ultimate Fighter.

Kolla in hela intervjun med Pannie Kianzad i spelaren ovan!

Kategorier
Pannie KianzadSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...