"Pitbull"

Patricio Freire: Will Brooks slog första slaget

I samband med Bellator 145 ska fighters ha hamnat i slagsmål med varandra på hotellet. Enligt Will Brooks blev han påhoppad av Freire-bröderna men enligt dem var det Brooks som slog första slaget.

Bellator 145 går av stapeln i helgen och fighterna som ska gå match har samlats i St. Louis där galan äger rum. Igår skrev Bellators lättviktsmästare att han ska ha blivit påhoppad på hotellet. Förövarna ska ha varit bröderna Patricio och Patricky Freire. Både Patricio och Brooks kommer att vara huvudmatch respektive delad huvudmatch på Bellator 145.

Nu påstår Patricio att det var Brooks som slog första slaget i slagsmålet som inträffade. Det är på twitter som Patricio ger sin del av händelseförloppet:

I nuläget är det fortfarande oklart vems berättelse som stämmer. Brooks påstår att han videobevis men har inte laddat upp något videoklipp. Polisen ska ha öppnat en utredning och enligt Scott Coker ska även Bellator utreda händelsen.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  6 November 2015 at 06:40

  ska bli intressant att se videon Brooks har

 • Erik Svanborg
  6 November 2015 at 02:56

  “Det var han som börja!” “Nä det var HAN som börja!!” Riktigt hög nivå…

 • Svara