Paul "Semtex" Daley. Foto: Bellator MMA

Paul Daley klar för match mot UFC-veteran på Bellator 199

✅ Möter före detta PFL och WSOF-mästare ✅ Delad huvudmatch på evenemanget

Den brittiska welterviktaren Paul “Semtex” Daley har varit i en öppen dispyt med Bellator och Scott Coker under den senaste tiden. För ett par veckor sedan sade Daley på sociala medier att hans framtid var utstakad med en match mot Jon Fitch och sedan en match mot Michael “Venom” Page.

Nu verkar det som att den första delen av hans framtidsutsikter har besannats, då han är inbokad att möta just Fitch på Bellator 199.

Delad huvudmatch under Ryan Bader vs. Muhammed Lawal

Galan går av stapeln den tolfte maj och i San Jose, Kalifornien och i huvudmatchen går Bellators lätta tungviktsmästare Ryan Bader upp i buren för att ta sig an Muhammed “King Mo” Lawal i en match i Bellator Heavyweight Grand Prix. Daley kommer från en övertygande seger mot UFC-veteranen Lorenz Larkin som han besegrade via knockout i andra ronden då de möttes på Bellator 193 i september förra året.

Fitch kommer med fyra raka vinster och har precis skrivit på för Bellator MMA. Hans senaste två vinster kom mot UFC-veteraner som Brian Foster och Jake Shields.

Vem tror ni vinner matchen mellan Daley och Fitch?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Paul DaleySenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.