Paul "Semtex" Daley. Foto: Bellator MMA

Paul Daley säger att han har två matcher planerade för 2018

✅ Möter före detta titelutmanare i UFC ✅ Möter landsmannen och rivalen på Wembley i sommar - enligt Daley själv

Engelsmannen Paul “Semtex” Daley har varit öppet kritisk mot Scott Coker och Bellator, då de inte gett honom någon match och han anser även att de håller på med favoritism.

Han har öppet bett om att få bli släppt från sitt kontrakt för att söka lyckan i andra organisationer. Under gårdagen skrev Daley på Facebook att han har skrivit kontrakt för två stormatcher i år.

Michael Page dementerar Daleys påstående

Michael “Venom” Page berättar till MMAnytt att han inte skrivit på något kontrakt – och hade ingen aning om matchen innan Daley skrev på Facebook. Det återstår att se när Daley går sin nästa match, men engelsmannen är utan tvekan en av de mest spektakulära fighters i divisionen.

Daley har inte fightats sedan han besegrade Lorenz Larkin via knockout i september förra året. Konstigt nog har Larkin hunnit gå en match innan Daley hann gå en.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Paul DaleySenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.