Fan retar upp UFC-fighter på Twitter – ärliga svaret är klockrent!

✔ Ordväxlingen som får hela MMA-världen att skratta

UFC-fightern Paul Felder är inte bara världssjua i lättvikt, som ofta anses vara sportens mest konkurrenskraftiga viktklass. Han är också en expertkommentator för världens största MMA-organisation, och ska bland annat kommentera samtliga fyra sändningar från UFC:s så kallade “Fight Island” i Abu Dhabi de närmsta veckorna.

Efter sin senaste fight hintade Felder om att han närmar sig en pension som fighter – för att istället satsa fullt ut på sin andra karriär. Och det är en bra idé, det menar iallafall ett fan på Twitter.


LÄS MER: UFC-resultat: Dan Hooker vinner blodigt krig – slutet för Paul Felder?


Det är Twitter-användaren “joshuaS_10” som valde att säga vad han tyckte och tänkte till Felder. Det gav i sin tur en ordväxling som nu får hela MMA-världen att skratta.

UFC-fanets ärliga svar: “Du skulle spöa skiten ur mig”

– Fortsätt vara pensionerad Paul, du är en bättre kommentator än fighter. skriver han i en tweet – som får irriterad Felder att reagera:

– Mår du bra av att skriva det där? Skulle du säga det till mitt ansikte, man mot man? svarar UFC-stjärnan.

Det är då som Twitter-konversionen får sig oväntad vändning. Fanet svarar nämligen brutalt ärligt:

– Nej, du skulle spöa skiten ur mig – det är därför jag skrev det på Twitter.

– Rimligt, konstaterar Felder.

Ordväxlingen fick genast flera MMA-profiler att skoja på Twitter.

– Jag menar, man måste ju respektera ärligheten här, skriver MMA-journalisten Alexander K. Lee (via Twitter):

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Paul FelderSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara