UFC-kommentatorn om en potentiell comeback: “Jag har saknat det enormt!”

✔ Har börjat slå pads igen och tänker återvända till gymmet för att träna med UFC-atleter!

Den före detta UFC-fightern Paul “The Irish Dragon” Felder annonserade sin pension i maj detta år efter att ha tävlat för organisationen sedan 2014. Han samlade på sig ett totalt matchfacit på 17 vinster och 6 förluster i sin professionella karriär och han håller bland annat en vinst över den nuvarande lättviktsmästaren Charles “Do Bronx” Oliveira.

Nu visar det sig att det kanske inte är helt över för “The Irish Dragon”, iallafall om man läser mellan raderna i hans uttalande under denna veckans Dana White’s Contender Series. I ett samtal med kollegan och UFC-kommentatorn Brendan Fitzgerald erkände Felder att han har funderingar kring att komma tillbaka och tävla i buren igen!

Felder har börjat sakna sporten något oerhört och har kommit igång med att träna MMA igen. Men innan han annonserar en eventuell comeback vill han återvända till gymmet och träna med riktigt duktiga UFC-atleter för att se hur kroppen känns och om han fortfarande har vad som krävs för att tävla med eliten.

– För första gången på länge sedan jag gick i pension har jag fått en chans att reflektera kring att det är över och att jag inte längre fajtas, sade Felder. Jag har saknat det enormt och har börjat med att slå pads igen och träna. Det betyder inte att jag annonserar en comeback men jag kommer åka hem och träna med Sean Brady och de andra grabbarna i gymmet.

– Jag vill se hur det känns efter en veckas träning med Brady, Jeremiah Wells, Pat Sabatini, och Andrei Petroski. Alla de från Philadelphia som nu är UFC-atleter och kan spöa upp mig. Efter det får vi se vad jag beslutar.


HETAST JUST NU


Paul Felder avslutade karriären med två förluster i rad!

Felder hade en framgångsrik resa i UFC och var i slutet av karriären en topprankad fighter i lättviktsdivisionen. Under 2019 gick han två matcher som han vann via domslut men därefter blev det två raka förluster.

“The Irish Dragon” föll mot Dan “The Hangman” Hooker i en mycket hård och jämn kamp i februari under fjolåret. De möttes i huvudmatchen på UFC Fight Night: Felder vs. Hooker som tog plats i Hookers hemland Nya Zeeland. Matchen gick alla ronderna ut och resultatet blev ett delat domslut till Hookers favör.

Därefter ställdes Felder mot forne UFC-mästaren Rafael Dos Anjos där han ännu en gång förlorade via delat domslut.

 

Vill du se Felder göra en comeback och i sådana fall mot vem?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterPaul FelderSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...