Paulie Malignaggi (vänster) och Artem Lobov (höger). Foto: Lucas Noonan-Premier Boxing Champions / Phil Lambert-BKFC

KLART: Paulie Malignaggi möter Artem Lobov på Bare Knuckle FC 6!

✅ Promotorn bekräftar: Hypade matchen blir av i sommar!

Nu är det klart. Den tidigare boxningsvärldsmästaren Paulie Malignaggi kommer att göra comeback till ringen, fast inte för någon vanlig boxningsfight. Malignaggi ska nämligen ta sig an The Ultimate Fighter-finalisten och UFC-veteranen Artem Lobov – i Bare Knuckle Fighting Championship.

VD:n David Feldman kunde nyligen bekräfta för MMA Fighting att rivalerna möts på Bare Knuckle FC 6, som äger rum i New Hampshire den 22 juni. Exakt vilken stad och arena som galan äger rum i är ännu oklart.

Från stora handskar – till bara nävar

Malignaggi (36-8 boxning, 0-0 BKFC) gör sin Bare Knuckle-debut efter mer än två års frånvaro från ringen. Nu kommer han gå från stora boxningshandskar – till att fightas med bara nävar.

Lobov (14-15, 1 NC MMA, 1-0 BKFC) lämnade själv nyligen UFC för att skriva på för BKFC, och debuterade tidigare denna månad i en galen match mot en annan tidigare UFC-fighter i form av Jason Knight. “The Russian Hammer,” som är ett välkänt namn tack vare sin vänskap med superstjärnan Conor McGregor, vann matchen via enhälligt domslut efter fem blodiga ronder.


LÄS MER: Här blir Artem Lobov örfilad – av Paulie Malignaggi!

LÄS OCKSÅ: BKFC 5: Artem Lobov vinner blodigt krig, Chris Leben tar hem snabb knockout!


Vem har ni som vinnare – Paulie Malignaggi eller Artem Lobov? Kommentera!

Kategorier
Artem LobovBare Knuckle FCSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara