Står öga mot öga – då spottar han rivalen rakt i ansiktet!

✅ VIDEO: Staredown mellan Paulie Malignaggi och Artem Lobov spårar ur totalt ...

Den 22 juni är det dags för Bare Knuckle Fighting Championship 6, som äger rum i Tampa, Florida. Där kommer den forne boxningsvärldsmästaren Paulie Malignaggi ta sig an den tidigare UFC-fightern Artem Lobov i en stående fight utan handskar, som utgör galans huvudattraktion.

Det är en hel del hat mellan rivalerna efter Malignaggis historia med Lobovs träningskamrat, Conor McGregor. Det visade sig inte minst i denna faceoff – där “The Russian Hammer” drämdes till av en örfil.

Artem Lobov får Paulie Malignaggis loska i nyllet

Nu när matchen är officiell för BKFC 6 hölls nyligen en presskonferens och där var det dags för ännu en staredown, som återigen spårade ur. Detta när Malignaggi hetsade mot Lobov – för att sedan spotta honom rakt i ansiktet.

Kolla in videon ovan!

Innan dess blev Lobov även slagen av Malignaggis mikrofon…

Nedan kan ni se hela gårdagens presskonferens (via The Mac Life):

Vad tycker ni om Paulie Maliganggis agerande? Kommentera!

Kategorier
Artem LobovBare Knuckle FCSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...