Paulie Malignaggi utmanar Conor McGregor: “Vinnaren får allt!”

Conor McGregor och Paulie Malignaggi har hamnat i luven på varandra och åtminstone Malignaggi är öppen för idéen om att mötas i en boxningsmatch.

I en något oväntad vändning så har sparring-sessionerna mellan Conor McGregor och Paulie Malignaggi närapå överskuggat den stundande matchen mellan irländaren och Floyd Mayweather Jr. den 26 augusti.

Dramat började när McGregors team lade ut bilder där det såg ut som att Malignaggi hade åkt i mattan efter en knock.

Den före detta proffsboxaren Malignaggi rasade efter att bilderna hade läckt och valde att lämna irländarens träningsläger. Enligt honom så berättade bilderna inte hela historien och han krävde att allmänheten skulle få se hela sparringen mellan honom och McGregor.

När korta klipp från sparringen såg dagens ljus så började dock Malignaggi på nytt att försvara sig själv och hävdade bland annat att han blivit neddragen.

Efteråt har fans frågat Malignaggi om han vore intresserad av att möta McGregor i en riktig match och han svarade att han utmanar McGregor och att han är redo för en match där vinnaren får allt:

 

Skulle du vilja se McGregor vs. Malignaggi?

 

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara