Paulie Malignaggi Photo: @Bareknucklefc @Vital277 (Instagram)
Paulie Malignaggi Photo: @Bareknucklefc @Vital277 (Instagram)

Paulie Malignaggi accepterar match mot före detta UFC-fighter

✅ Ex-mästaren accepterar matchen ✅ Speciella villkor

Den före detta världsmästaren i boxning Paulie Malignaggi pensionerade sig i mars 2017, men återvände till ringen då han tog sig an den före detta UFC-fightern Artem Lobov i Bare-Knuckle Fighting Championship (BKFC) i juni i år.

Den uppmärksammade matchen tog avstamp i Malignaggis rivalitet med Lobovs vän Conor McGregor, och avgjordes av domarna efter fem ronder. Lobov tilldelades vinsten via enhälligt domslut, och Malignaggi pensionerade sig på nytt.

Sedan dess har det varit relativt tyst från Malignaggis sida, men nu ser det ut som ännu en före detta UFC-fighter kan få boxaren att återvända till tävlan.

I helgen besegrades nämligen Lobov av Jason Knight, och trots att de nu har varsin vinst i BKFC så valde Knight att sikta in sig på Malignaggi:

“Jag vet att du inte längre vill tävla i BKFC igen, men vad skulle du säga om en boxningsmatch?” skrev Jason Knight på sin Instagram.

“Jag har inga professionella boxningsmatcher, men jag är övertygad om att jag kan besegra dig i din egna sport”

Malignaggi vs. Knight

Malignaggi svarade i kommentarsfältet och prisade Knights insats mot Lobov. 38-åriga Malignaggi skrev sedan att han mer än gärna skulle möta Knight i BKFC men att hans händer inte klarar av det.

Han är dock mer än intresserad av en boxningsmatch mot Knight och föreslår att BKFC matchar dem mot varandra i en huvudmatch med bare-knuckle-matcher som underkort:

“David [Feldman, BKFCs VD] kanske kan sätta ihop ett event där vi sätter på oss handskar, men istället för en ring så slåss vi i BKFC-ringen med bare-knuckle-matcher som underkort,” svarade Malignaggi.

“Igen, allt beror hur mycket vi får i kompensation.”

Knight förlorade sitt UFC-kontrakt i 2018 efter att ha förlorat fyra matcher i rad.

 

Villa du se Malignaggi vs. Knight?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...