Paulo Costa blir totalsågad – efter ursäkten: “Någon behöver ge honom en örfil”

✔ Läs reaktionen från mästarna ✔ "Han åkte på stryk!"

Paulo Costa gick nyligen ut med en uppdatering på varför han presterade dåligt under titelmatchen mot Israel Adesanya. Enligt honom var orsaken till förlusten att han var bakfull.

Ex-mästaren Daniel Cormier höll inte tillbaka när han gav Costa kritik för sitt utlåtande. I ett samtal med Ariel Helwani uttrycker den före detta dubbelmästaren sin frustration.

– Det är ett skämt. Ett absolut skämt. Han är helt från vettet! Costa kommer att vilja döda mig när han ser det här. Men han säger på riktigt några av mest korkade sakerna jag har [hört] i hela mitt liv.

– Jag vet inte vem som ger honom råd. Det här sånt du säger direkt efter en fajt. Men det tog dig sex månader att komma på det?! Vem sa åt dig att säga det här, frågade Cormier.

 

Cormier fortsatte att uttrycka sin förvåning och förtvivlan.

– Någon måste ge honom en örfil, och säga “håll dig borta från mikrofonen”, sade Cormier och Helwani skrattade.


RELATERAT


Paulo Costa får även hårda ord från Israel Adesanya

Costa har försökt att få en returmatch efter förlusten mot Adesanya, utan framgång.

Det verkar inte heller som Costas nya förklaring tar honom närmare en ny chans på titeln. Adesanya tycker endast situationen är underhållande. I ett samtal med MMAJunkie berättar han;

– Det bästa han kan göra i den här situationen är att acceptera det faktum att han förlorade. Han åkte på stryk. Att han fortsätter kommer med olika bortförklaringar kommer bara göra det sämre för honom i framtiden. Han kommer med ursäkter för att hans ego inte kan hantera det faktum att “the skinny clown” gav honom rejält med stryk.

 

Adesanyas huvudfokus ligger dock på annat just nu. Det är endast några få dagar kvar till UFC 259. Då “The Last Stylebender” tar sig an Jan Blachowicz. Vid en vinst blir han, likt Cormier, krönt till dubbelmästare.

 

Hur slutar helgens titelmatch?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Daniel CormierPaulo CostaSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...